ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

DeVitα Pharma


Η συσκευή DeVitα Pharma  μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να βοηθήσει στο έργο του, τον οποιονδήποτε επαγγελματία της υγείας (Ιατρό, Φυσικοθεραπευτή, Εναλλακτικό θεραπευτή κ.α.) ανεξαρτήτου ειδικότητας
 
Η συσκευή DeVitα Pharma είναι μία διαγνωστική συσκευή Ρωσικής τεχνολογίας 
 
Επιγραμματικά ο χειριστής αυτής της συσκευής μπορεί:


1. Να ελέγξει με επιτυχία 98%, οποιεσδήποτε μικροβιακές επιβαρύνσεις βρίσκονται σε οποιοδήποτε όργανο ή σημείο του οργανισμού του ασθενή, χωρίς την χρήση ακτινογραφίας, υπερηχογραφήματος ή σύρριγας και χωρίς καμμία επιβάρυνση στην υγεία του ασθενή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο εξεταζόμενος καθ’όλη τη διάρκεια της εξέτασης είναι να κάθεται άνετα σε μία καρέκλα και να κρατάει 2 μεταλλικές ράβδους. 

2. Να ελέγξει όλα τα όργανα και συστήματα του εξεταζόμενου. Εάν βρει ότι κάποιο όργανο ή σύστημα εκπέμπει σε παθολογική (αλλοιωμένη) συχνότητα προχωράει σε ενδελεχή έλεγχο μέχρι να βρει βήμα – βήμα, την πρωταρχική αιτία της διαταραχής. (μικρόβιο, παράσιτο, ιός κ.α.) 

3. Να βρει τις προδιαθέσεις του οργανισμού του εξεταζόμενου. Ακόμη και ένα κύτταρο να έχει ξεκινήσει να αλλοιώνεται στον οργανισμό, μπορεί να εντοπιστεί αυτή η διαταραχή και να προληφθεί η εξέλιξή μίας ασθένειας η οποία θα εμφανιζόταν πολύ αργότερα. 

4. Να ελέγξει αν κάποια νόσος η οποία έχει κατηγοριοποιηθεί ως αυτοάνοση, είναι όντως αυτοάνοση. 

5. Να ελέγξει καρκινικούς δείκτες από το πρώτο κιόλας κύτταρο, αποθέματα οργανισμού, τοξικό επίπεδο οργανισμού. 

6. Να βρει ελλείψεις βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων κ.α. 

7. Να βρει ποιές συγκεκριμένες τροφές πειράζουν τον οργανισμό του ασθενή και είναι καλύτερο να τις αποφεύγει (Τεστ δυσανεξίας) 

8. Να ελέγξει ποιάς εταιρίας φάρμακο είναι συμβατό με τον οργανισμό του ασθενή (Π.χ. ποιό T4 για τον θυροειδή, ποιό χάπι για την πίεση κ.α.) 

9. Να διαβάσει την πληροφορία που περιέχει ένα φάρμακο και να κατασκευάσει ένα ενεργειακό αντίστοιχό του, και να το μεταφέρει σε κάψουλα,  σε νερό ή σε κάποιο τρόφιμο και να το δώσει στον εξεταζόμενο 

10. Να ελέγξει ποιό είδος συμπληρώματος και ποιάς εταιρίας συμπλήρωμα,  είναι συμβατό με τον οργανισμό του ασθενή (Π.χ. ποιό T4 για τον θυροειδή, ποιό χάπι για την πίεση κ.α.) 

11. Να διαβάσει την πληροφορία που περιέχει ένα συμπλήρωμα και να κατασκευάσει ένα ενεργειακό αντίστοιχό του, και να το μεταφέρει σε κάψουλα,  σε νερό ή σε κάποιο τρόφιμο και να το δώσει στον ασθενή 

12. Να ελέγξει αν ο ασθενής είναι επιβαρυμένος με βαρέα μέταλλα, τοξίνες, γεωπαθητική επιβάρυνση, ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση (από κινητά, υπολογιστές, μετρό), τα οποία πολλές φορές είναι η βασική αιτία διαταραχής της υγείας ενός ασθενή. 

13. Αν ασχολείται με Ομοιοπαθητική Ιατρική μπορεί να ελέγξει με σιγουριά ποιό ομοιοπαθητικό φάρμακο θα λειτουργήσει στον εξεταζόμενο, χωρίς να χρειαστεί να μαντέψει. 

14. Μπορεί να κατασκευάσει ομοιοπαθητικά φάρμακα. Η συσκευή έχει ήδη αποθηκευμένα χιλιάδες ομοιοπαθητικά φάρμακα και άλλα ενεργειακά φάρμακα όπως π.χ. ανθοϊάματα Bach, και δίνει την δυνατότητα στον ιατρό να αποθηκεύσει χιλιάδες δικές του συχνότητες φαρμάκων κ.α. 

​15. Να κάνει έλεγχο σε έναν χώρο (σπίτι, γραφείο) για το που βρίσκονται τα σημεία στα οποία διασταυρώνονται υπόγεια ρεύματα νερού (γεωπαθητική επιβάρυνση), τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου