ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

ΜΠΑΡΕΣ

Το Παραδοσιακό είναι το γλυκό υγιεινό γεύμα από φυστίκια αράπικα αναμεμειγμένα με μέλι πεύκου .Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.
Το Κλασικό είναι ένα παστέλι 60 γραμμαρίων που παρασκευάζεται με σπόρους από σουσάμι και μέλι πεύκου. Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.   

Το Σοκολατένιο Φυστίκι είναι ένα μία παραλλαγή του παραδοσιακού παστελιού με φυστίκι ,μέλι πεύκου και επικάλυψη σοκολάτας υγείας. Δεν περιέχει συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.





Το Σοκολατένιο είναι ένα μία παραλλαγή του κλασσικού παστελιού με βασικά συστατικά σπόρους από σουσάμι και μέλι πεύκου που συνδυάζονται μοναδικά με την σοκολάτα υγείας. Δεν περιέχει συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

Το Φρουτένιο - ΣΟΥΣΑΜΙ, ΜΕΛΙ και ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ 

Το Φρουτένιο, οι σπόροι από το σουσάμι και το μέλι πεύκου πλαισιώνονται από το κράνμπερι και δημιουργούν το Φρουτένιο, ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.

Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.
Το βιολογικό μούσλι δημητριακών & ξηρών καρπών ενώνεται με το μέλι πεύκου , το παρθένο λάδι καρύδας και το κράνμπερι , και δημιουργούν την Ευεργετική .Μία ενεργειακή μπάρα 60 γραμμαρίων με πλούσια γεύση αλλά και θρεπτική αξία. Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

Τα αμύγδαλα ,τα φουντούκια, τα αράπικα φυστίκια συνδυάζονται μοναδικά με την ‘super food’ μαύρη σταφίδα, τον ηλιόσπορο , τον κολοκυθόσπορο και το μέλι πεύκου και δημιουργούν την Δυναμωτική. Μία μπάρα 60 γραμμαρίων με θρεπτική αξία και πλούσια σε πρωτεΐνες . Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

 

Η Έξτρα Δυναμωτική - ΜΕΙΓΜΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΩΝ,ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΑΦΙΔΑ & ΜΕΛΙ
https://viosintonizw.blogspot.com/2020/01/blog-post_38.html

Τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, τα καρύδια και τα κάσιους ενώνονται με την ξανθιά σταφίδα, τον ηλιόσπορο, τον κολοκυθόσπορο και το μέλι πεύκου δημιουργώντας την extra Δυναμωτική.
Μία μπάρα 60 γραμμαρίων με θρεπτική αξία και πλούσια σε πρωτεΐνες.
Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟ, ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΟ & ΦΥΣΤΙΚΙ 

 



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου