ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Ευκαιρίες καριέρας
Αν έχετε κι εσείς το ίδιο πάθος για την υγεία και την υγιεινή διατροφή, την ευεξία και την ομορφιά τότε είστε σε καλό δρόμο. Γίνετε μέλος της ομάδας μας στέλνοντας το βιογραφικό σας στο info@viosintonizw.gr.
Χρειαζόμαστε:
Ιατρούς
Διαιτολόγους-Διατροφολόγους
Ιατρικούς επισκέπτες
Εναλλακτικούς Θεραπευτές
Πωλητές - Πωλήτριες
Υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων


Έφη Μαλάμου
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
(+30) 6937 814 659
Θυμάμαι τον εαυτό μου καθώς τελείωσα το λύκειο και πέρασα στην σχολή μου. Ήμουν ευτυχισμένη, χαρούμενη και συνάμα περήφανη επειδή είχα πετύχει τον πρώτο σημαντικό στόχο που είχα θέσει στον εαυτό μου.
Ήταν πραγματικότητα πλέον ότι ξεκινούσε ένας καινούργιος κύκλος ζωής που στο δρόμο του θα συναντούσα γνώσεις και νέες εμπειρίες.

Από μικρή ήθελα να είμαι χρήσιμη και ανεξάρτητη. Και γι αυτό με κάθε τρόπο προσπαθούσα να το κάνω.

Φτάνοντας στο σήμερα χωρίς να το καταλάβω, συνειδητοποίησα ότι ζούσα την ζωή μου μέσα σε μια συνήθεια, περιτριγυρισμένη μόνο από κάποιες στιγμές διασκέδασης μόνο και μόνο για να λέω ότι απλά ότι εγώ δεν είμαι σαν του άλλους.

Ως άνεργη πλέον εδώ και αρκετό καιρό μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι αυτό που είχα μάθει να κάνω καλά και που μπορεί κάποιοι να ταυτιστείτε μαζί μου ήταν να είμαι εξαρτημένη από ένα αφεντικό που αρκετές φορές θα δεχόμουν τις προσβολές του, την υποτίμηση του ηθική αλλά και οικονομική, τις απειλές και τον εκβιασμό του σε περίπτωση που χρησιμοποιούσα τον όρο «όρια» και τα όνειρα και οι στόχοι μου ως άνθρωπος ήταν επιτρεπτά παρά μόνο αν αυτά είχαν κοινά συμφέροντα με την δουλειά.

Ζούσα δηλαδή σύμφωνα με την ζωή των άλλων και όχι όπως εγώ είχα ονειρευτεί να ζήσω την ζωή μου. Μην ρωτάτε το γιατί ο καθένας ας το ψάξει μέσα του. Και ας κάνει τις παρακάτω ερωτήσεις όπως έκανα και εγώ στον εαυτό μου.

Τι έχεις καταφέρει;

Για πόσο καιρό θα αντέξεις;

Έτσι θέλεις να είναι η ζωή σου;

Είχα και έχω κουραστεί να ακούω ότι "έτσι είναι η ζωή"!

Η δική μου απάντηση μου σε όλα αυτά ήταν ότι θα καταφέρω να φτιάξω τη ζωή μου "όπως εγώ θέλω".

Μένοντας άνεργη στην αρχή δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα γιατί είχα προϋπηρεσία, ένα πολύ καλό βιογραφικό και επειδή είχα κουραστεί είπα να ξεκουραστώ για λίγο! Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω το ψάξιμο κατάλαβα τι συμβαίνει στον κόσμο, πόση ανεργία υπάρχει και ότι όσοι δουλεύουν δυσκολεύονται να βγάλουν τα προς το ζην.

Το τηλέφωνο μου τις φορές που χτύπησε ήταν για 200-300 ευρώ στην Ελλάδα ή δουλειά στο εξωτερικό.

Ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα υπάρχει τρόπος να επενδύσεις σε κάτι δικό σου. Τι θα μπορούσα να κάνω όμως; Και πως θα το κάνω που μέχρι σήμερα είχα μάθει να δουλεύω για κάποιον άλλον; Με τι κόστος; Και από την άλλη γιατί να πάρω ένα τέτοιο οικονομικό ρίσκο αφού τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αμφιταλαντευόμουν.

Αυτό που με έκανε να σκέφτομαι όλα τα παραπάνω ήταν ότι δεν υπήρχε το κεφάλαιο για μια επένδυση και αν έβρισκα τρόπο να το βρω ήταν το μεγάλο ρίσκο που θα έπαιρνα.

Μέσα στην απελπισία μου βρέθηκε αυτό το κάτι που μου άνοιξε τα φτερά και με έκανε να ονειρευτώ και να χαμογελάσω ξανά.

Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ξέρω να κάνω καλά είναι να βοηθάω τους ανθρώπους γύρω μου.

Ξεκίνα λοιπόν τα πρώτα μου βήματα χτίζοντας τη δική μου επιχείρηση με χαμηλό κόστος και μηδαμινά λειτουργικά έξοδα.

Αν θες να μάθεις τον τρόπο για να γίνεις πρωταγωνιστής στην ζωή σου και όχι απλά ένα κομπάρσος επικοινώνησε μαζί μου.

Η λύση απλά είναι στα χέρια σου!!!

Αν η ζωή σας δεν είναι όπως θα θέλατε να είναι, είναι στο χέρι σας και μπορείτε να την αλλάξετε. Το μυστικό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε επιλογές ακόμα και όταν νομίζετε το αντίθετο, ότι μπορείτε να κάνετε συνειδητές επιλογές και να αναλάβετε την ευθύνη γι αυτές.

"Πρώτα πες στον εαυτό σου τι θέλεις να γίνεις, κι ύστερα κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις." 
Επίκτητος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου