ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Καλώς ήρθες στο Blog του ΒΙΟσυντονίΖΩ - VIOsintoniZW

Site (Πατήστε επάνω)

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας.
Είναι χαρά μου να μεταδώσω σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ την πληροφορία ότι το μεγαλύτερο δώρο που μας έχει δοθεί είναι η υγεία μας και όλοι μας, νοιαζόμαστε να ενημερωθούμε. Μπορούμε να βάλουμε στόχο να φροντίζουμε περισσότερο την υγεία μας, το σώμα μας, το μυαλό μας και την ψυχή μας.
Μέσα στο ΒΙΟσυντονίΖΩ – VIOsintoniZW θα βρούμε συμβουλές για:
την συναισθηματική μας υγεία,
την σωματική ευεξία μας και
την πρόληψη της υγείας μας.

Η συναισθηματική ευεξία είναι η ικανότητα επιτυχούς διαχείρισης του στρες και προσαρμογή στις αλλαγές και τους δύσκολους καιρούς βελτιώνοντας έτσι την συναισθηματική μας υγεία.
Οι θετικές συνήθειες που αφορούν το σώμα μας μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του στρες άρα και στο κίνδυνο των ασθενειών καθώς επίσης βοηθούν στην αύξηση της ενέργειας βελτιώνοντας έτσι την σωματική μας υγεία.
Η πρόληψη και η προστασία από μικρόβια μπορούν να μας βοηθήσουν να παραμείνει η υγεία σας σε άριστη κατάσταση αποτρέποντας ασθένειες.Ο καθένας μας οφείλει στον εαυτό του, με απόλυτα φυσικό τρόπο να κατακτήσει υψηλά επίπεδα υγείας και να απολαμβάνει άριστη ποιότητα ζωής.
Εξάλλου η ευεξία και η υγεία είναι ξεκάθαρα ζήτημα προσωπικών επιλογών. Όταν νοσεί η ψυχή μας τότε σίγουρα αυτό έχει αντίκτυπο στο σώμα μας αλλά και στην υγεία των οργάνων μας. Είμαι της άποψης ότι αν αλλάξεις τις σκέψεις σου θα αλλάξει ολόκληρη η ζωή σου.
Ο Ιπποκράτης έλεγε:
«Πριν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εάν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να
 αρρωσταίνει»


Γίνε μέλος του

 ΒΙΟσυντονίΖΩ - VIOsintoniZW 

και κέρδισε μοναδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες!!!  

Πάτησε στο κουμπί κάρτα μέλους για να δεις τις εκπτώσεις των μελών μας.

 Κάρτα μέλους ΒΙΟσυντονίΖΩ - VIOsintoniZW

 

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου