ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες


Αγαπητοί φίλοι
στην έδρα της εταιρείας μας, ο Ρώσος γκουρού του βιοσυντονισμού, στρατιωτικός ιατρός, παθολόγος - λοιμωξιολόγος και διευθυντής του στρατιωτικού νοσοκομείου των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας Dr. Ρουσλάν Πετσούγιεφ θα διεξάγει παρουσίαση για το ευρύ κοινό και για επαγγελματίες υγείας σχετικά με τον βιοσυντονισμό και τις εφαρμογές του, καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν στην ολιστική προσέγγιση στην υγεία.
Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσίαση αυτή θα αποτελέσει για όλους τους συμμετέχοντες μία μοναδική εμπειρία, ενώ οι γνώσεις που θα προσληφθούν είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσουν όλους σε άλλο επίπεδο και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις αντιλήψεις μας για την προστασία και αποκατάσταση της υγείας μας.
Στην παρουσίαση θα συμμετέχει και ο εκπαιδευτής της Deta Elis Dr. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει αναλυτικά για τα προγράμματα των φορητών συσκευών που ενημερώθηκαν στο προγραμματιστή De Info και αφορούν στην διαχείριση του βάρους, επικουρική διαδικασία για την βέλτιστη αποτελεσματικότητα του εκπληκτικού διατροφικού μας Delixir Ultra Slim+. 

Επικοινωνήστε μαζί μου για να δεσμεύσετε την θέση σας
Έφη Μαλάμου
6937 814659
info@viosintonizw.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου