ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Αλκαλοποίηση και οξίνιση - DELIXIR PH BALANCE


Αλκαλοποίηση και οξίνιση - DELIXIR PH BALANCE 

Η νεώτερη έννοια της αποκατάστασης της υγείας, βασίζεται στο pH του εσωτερικού περιβάλλοντος του σώματος. 
Η ουσία του έγκειται στο γεγονός ότι η υγιής κατάσταση του εσωτερικού περιβάλλοντος πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλική, δεδομένου ότι σε αυτή την κατάσταση τα κύτταρα λειτουργούν καλύτερα, πραγματοποιούνται χημικές αντιδράσεις και λειτουργούν όλα τα συστήματα των οργάνων. Ωστόσο, το περιβάλλον του σώματος του σύγχρονου ανθρώπου έχει συχνά μια ανισορροπία έναντι της οξύτητας.
Γιατί συμβαίνει αυτό; 
Εξαρτάται από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε, διότι τα περισσότερα από τα δημοφιλή προϊόντα στο τραπέζι μας - κόκκινο κρέας, τυρί, πατάτες, λευκό ψωμί, γλυκά, ζυμαρικά - έχουν όξινους δείκτες. Το όξινο περιβάλλον του σώματος επιβραδύνει τον μεταβολισμό, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει το επίπεδο αναγέννησης των ιστών. Δυστυχώς, χωρίς να το γνωρίζουμε, πολλοί από εμάς πάσχουν από υπερβολική οξίνιση του σώματος και, ως εκ τούτου, είναι πιο συχνά άρρωστοι και αισθάνονται συνεχή κόπωση.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε το εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού σε ισορροπία;
Πρώτα απ΄όλα, χρησιμοποιήστε αλκαλικά προϊόντα - χόρτα, λαχανικά, λεμόνια, αμύγδαλα και ξηρούς καρπούς, καθώς και ειδικά ροφήματα και πρόσθετα εξισορρόπησης. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό για να αφαιρέσετε τις συσσωρευμένες τοξίνες.
Και, φυσικά, ένας ενεργός τρόπος ζωής θα βοηθήσει. Το DeLixir pH-Balance είναι ένα ελιξίριο για τη διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας του σώματος
Περιέχει ένα μοναδικό αλκαλικό μείγμα, καθώς και σπιρουλίνα και κουρκούμη για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση.
Το DeLixir pH-Balance είναι μια επαναστατική φόρμουλα για τη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας στο σώμα. Στο εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού μας, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρηθεί η οξεοβασική ισορροπία. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της τροφής που τρώμε "οξύνει" το περιβάλλον του σώματος. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο τραπέζι μας - κρέας και ψάρι, τυρί, γλυκά, λευκό ψωμί, διάφορες σάλτσες - είναι όξινα. 
Η οξίνιση του σώματος προκαλεί δυσλειτουργίες στον οργανισμό. 
Το DeLixir pH-Balance έχει μια μοναδική αλκαλική σύνθεση που αποκαθιστά απαλά μια υγιή ισορροπία στο σώμα. Η σπιρουλίνα και η κουρκούμη ρυθμίζουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος
Το DeLixir pH-Balance συνδυάζεται καλύτερα με το Devita Ritm Base, εξασφαλίζοντας την αρμονική λειτουργία των οργάνων και την αποτελεσματική αποκατάσταση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου