ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

DePuls+

Η DePuls+ είναι μια συσκευή για την ταχεία εξέταση των πόρων του οργανισμού ως προς τα βασικά φυσικοσωματικά και ψυχοσυναισθηματικά χαρακτηριστικά του.

Η συσκευή είναι φορητή και εύκολη στη χρήση, κάτι που επιτρέπει τη χρήση της τόσο σε κέντρα υγείας, όσο και στο σπίτι για την εξέταση όλης της οικογένειας.
Η συσκευή DePuls+ εμφανίζει τα αποτελέσματα της εξέτασης με τη βοήθεια κατανοητών γραφικών. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαβαστούν όχι μόνο από κάποιο εξειδικευμένο γιατρό, αλλά και από τον ίδιο τον χρήστη. 
Η εξέταση διαρκεί μόλις 5 λεπτά, ενώ για ακόμα καλύτερη αξιολόγηση είναι διαθέσιμη η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ για χρήση από διαφορετικούς ανθρώπους.


ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ DEPULS+

Η DePuls + είναι ιδανική τόσο για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και για την τακτική χρήση του απ’ όλη την οικογένεια. Η έγκαιρη εξέταση των πόρων του οργανισμού θα βοηθήσει να διατηρηθεί η ενέργεια, η νεότητα και η συνολική αποδοτικότητα για πολλά χρόνια.
-απλότητα στη χρήση
-κατανοητό γραφικό περιβάλλον
-άμεσα αποτελέσματα
-επιχειρηματική ευκαιρία
- ιδανικό για όλη την οικογένεια

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DEPULS +

• Παρουσιάζει την κατάσταση του οργανισμού με βάση τους κύριους φυσικοσωματικούς και ψυχοσυναισθηματικούς δείκτες.

• Αποθηκεύει τα αποτελέσματα της εξέτασης, κάτι που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δυναμική εξέλιξη της κατάστασης του οργανισμού και την αποτελεσματικότητα των μέτρων αποκατάστασης.

• Λειτουργεί σχεδόν σε οποιοδήποτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows. Για την αποκρυπτογράφηση των ενδείξεων δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

• Δίνει την τελική εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού σε δύο βασικούς δείκτες: τα επίπεδα της σωματικών και ψυχοσυναισθηματικών πόρων του ανθρώπου.

• Παρέχει συμβουλές για την αποκατάσταση της υγείας, που περιλαμβάνουν την χρήση των συσκευών DeVita και των προϊόντων DeLixir.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου