ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita AP Base: Χωρίς κρυολόγημα (Νο1)

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita AP Base: Χωρίς κρυολόγημα (Νο1) 

Το φθινόπωρο και το χειμώνα έχουμε έξαρση της επιδημίας του κρυολογήματος.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αντιμετωπίζει τους ιούς του κρυολογήματος, οι οποίοι εισέρχονται μέσα στο σώμα μας από το εξωτερικό περιβάλλον.
Ωστόσο, το κρύο, ο ξηρός αέρας και η έλλειψη βιταμινών αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Οι αιτιολογικοί παράγοντες του κρυολογήματος είναι οι αναπνευστικοί ιοί, οι οποίοι προσβάλουν την άνω αναπνευστική οδό (μύτη, λαιμός, τραχεία, λάρυγγα). Οι ασθένειες που προκαλούνται από τη συγκεκριμένη ομάδα ιών είναι αερομεταφερόμενη και δεν δύναται να αντιμετωπιστούν με αντιβιοτικά. Από ένα κρυολόγημα μπορεί να προκληθούν σοβαρότερες ασθένειες όπως: ρινίτιδα, ωτίτιδα, ιγμορίτιδα κ.α. Εξαιτίας του αποδυναμωμένου αναπνευστικού, συχνά στη λοίμωξη από ιό προστίθεται και η βακτηριακή λοίμωξη. Το πρόγραμμα «Χωρίς κρυολόγημα» αποσκοπεί στη μείωση της λοίμωξης των βλεννογόνων της μύτης, του λαιμού, των βρόγχων και την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita AP Base: Χωρίς κρυολόγημα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου