ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Τρυφερές φτέρνες (Πρόγραμμα 20)

Τρυφερές φτέρνες
(Πρόγραμμα 20)
Τα πόδια κάνουν πολύ περισσότερα από το να μας μεταφέρουν απλά από τόπο σε τόπο.
Οι αλλαγές στην εμφάνιση ή την αίσθηση των ποδιών μας, μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι ορισμένων πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας.
Όπως για παράδειγμα αν είμαστε αφυδατωμένοι, ή διαταραχές της κυκλοφορίας και πνευμονικές νόσους είναι σημαντικές ενδείξεις για την υγεία μας τα οποία, αν διαγνωστούν νωρίς, θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή μας.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις «ανωμαλίες» που μπορεί να παρατηρήσετε στα πόδια σας :
Κρύα πόδια:
μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας του αίματος.
Πρησμένα πόδια:
μπορεί να οφείλεται σε κακή κυκλοφορία του αίματος, σε προβλήματα στο λεμφικό σύστημα ή στην ύπαρξη θρόμβου. Άλλοι παράγοντες είναι οι νεφρικές διαταραχές ή η υπολειτουργία του θυρεοειδούς.
Κάψιμο στα πόδια:

Η αίσθηση καψίματος στα πόδια είναι συνηθισμένη στους διαβητικούς με περιφερειακή νευρική βλάβη. Μπορεί επίσης να προκληθεί από ανεπάρκεια Βιταμίνης Β, ή από το «πόδι του αθλητή»,ή από χρόνιες νεφρικές παθήσεις,ή από κακή κυκλοφορία στα πόδια (περιφερειακές αρτηριακές παθήσεις) ή από υποθυρεοειδισμό.
Πληγές που επιμένουν:
Αν υποφέρετε από κάποια πληγή που δε λέει να επουλωθεί, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι για την εμφάνιση διαβήτη.
Πόνος στο μεγάλο δάκτυλο και στα μικρότερα:
Η ουρική αρθρίτιδα είναι η βασική αιτία για τον ξαφνικό πόνο στο μεγάλο δάκτυλο που συνήθως συνοδεύεται από κοκκινίλα και πρήξιμο ενώ ενοχοποιείται και η οστεοαρθρίτιδα.

Βοηθήστε τα πόδια σας με την φυσική θεραπεία του προγράμματος 20 από την συσκευή DeVita Cosmo

Μέθοδος εφαρμογής με την συσκευή DeVita Cosmo

Τοποθετήστε την συσκευή στο ηλιακό πλέγμα. Πραγματοποιήστε χρησιμοποιώντας το εξάρτημα με το φως κυκλικές κινήσεις σε μία ενδεδειγμένη περιοχή  (βλ. εικόνα) και μετά μεταφερθείτε στην επόμενη, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου