ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Συστατικά DeLixir pH-Balance - Kουρκουμάς

Συστατικά DeLixir Ph-Balance - Kουρκουμάς

Συστατικά DeLixir Ph-Balance - Kουρκουμάς

Στην Ινδία, όπου ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα, η συχνότητα των 4 πολύ διαδεδομένων καρκίνων στη δυτική κοινωνία - του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, του πνεύμονα - είναι 10 φορές χαμηλότερη.

Οι 2600 ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗΣ.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2008 στο επιστημονικό περιοδικό Cancer Prevention Research παρατηρήθηκε ότι η κουρκουμίνη αναστέλλει την κινητικότητα (την ικανότητα μετακίνησης) των καρκινικών κυττάρων του μαστού και τη διάδοσή τους 
Ο μηχανισμός είναι ο ακόλουθος: η κουρκουμίνη αναστέλλει τη λειτουργία της άλφα-6- βήτα-4 ιντεγκρίνης, η οποία σχετίζεται με την ανάπτυξη του καρκίνου. Συμβάλλει στην αντίσταση των κυττάρων στην απόπτωση και τις μεταστάσεις. 

Το 2009, σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Molecular Pharmacology παρατηρήθηκε ότι η κουρκουμίνη αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του παγκρέατος και αυξάνει την ευαισθησία των κυττάρων στη χημειοθεραπεία

Σε μια μελέτη του 2009 διαπιστώθηκε ότι η κουρκουμίνη ευνοεί τον κυτταρικό θάνατο των καρκινικών κυττάρων του πνεύμονα.

Μια μελέτη του 2010 συμπέρανε ότι η κουρκουμίνη έχει την ικανότητα να στοχεύει τα καρκινικά βλαστικά κύτταρα .

Τα τελευταία τριάντα χρόνια, οι περιπτώσεις καρκίνου έχουν διπλασιαστεί στον κόσμο, και οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ενδέχεται να τριπλασιαστούν έως το 2030. 
Ο κουρκουμάς βοηθά τον οργανισμό να επιτύχει μια υγιή οξεοβασική ισορροπία, ταχύτερα. 
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το pH Balance σε συνδυασμό με τη συσκευή DeVita Ritm Base. Υπόσχεση υγείας και νεότητας - μια μοναδική ολοκληρωμένη προσέγγιση από την εταιρεία DEHolding.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου