ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Προσωπική Μαρτυρία για τις αιμορροΐδες και φίλων για κύστη κόκκυγα και σάχκαρο

Ο Ευάγγελος Γαϊδαρτζής μπήκε στην διαδικασία να χρησιμοποιήσει την ατομική συσκευή βιοσυντονισμού DeVita,  μετά την ενημέρωση που είχε για την μέθοδο του βιοσυντονισμού  και τα οφέλη στην υγεία του, παρόλα αυτά ήταν δύσπιστος όπως μας εξομολογείται ως προς το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε από το πρόβλημα των αιμορροΐδων που τον ταλαιπωρούσε  με πολλές αιμορραγίες εκείνη την περίοδο.
Αυτό όμως που βίωσε ήταν πραγματικά κάτι συγκλονιστικό γιατί μέσα σε ένα μήνα το πρόβλημα είχε υποχωρήσει και εδώ και πέντε χρόνια δεν υπάρχει και έχει εξαφανιστεί. Χρησιμοποιεί ο ίδιος τις συσκευές DeVita και η οικογένεια του για πρόληψη της υγείας τους.
Μας διηγείται κάποιες περιπτώσεις με τα εκπληκτικά αποτελέσματα των βιοσυντονιστικών συσκευών DeVita  όπως αυτή της κόρης του που  μας λέει για την γρήγορη ανάρρωση από το σπάσιμο  του ποδιού της αλλά και φίλων του όπως η περίπτωση με την κύστη κόκκυγα όπου μετά την χρήση των προγραμμάτων των συσκευών DeVita εξαφανίστηκε.
Σαφώς θα πρέπει να αναφέρουμε και το περιστατικό με την αυξημένη τιμή της γλυκοζυλιωμένης που κατάφερε ο άνθρωπος να αποφύγει την ένεση ινσουλίνης και να επανέλθει σε φυσιολογικές τιμές σακχάρου.
Μας παροτρύνει να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία της DeVita της εταιρείας Deta Elis, είτε για πρόληψη,  είτε για θεραπεία των προβλημάτων που μας βασανίζουν βρίσκοντας την αιτία του προβλήματος με το τεστ βιοσυντονισμού από τους ειδικού γιατρούς της εταιρείας και βάζοντας τα ανάλογα προγράμματα για γρήγορα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου