ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Μαρτυρία για την χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού. Πονόδοντος,προστατίτιδα, τοξόπλασμα

Ο κύριος Λευτέρης Ατζανός είναι εκπαιδευτικός και ζει στην Αλεξανδρούπολη.
Μας μιλάει για την επαφή αλλά και τον ενθουσιασμό του ως προς την μέθοδο του  βιοσυντονισμού με τις υγιείς συχνότητες και την αμεσότητα που δίνουν οι συχνότητες όπου ο καθένας μπορεί να το βιώσει.
Ενώ ξεκίνησε να ψάχνει για να βοηθήσει την ξαδέρφη του που έπασχε από έρπη ζωστήρα μας εξιστορεί τα οφέλη του βιοσυντονισμού μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες που είχε στην οικογένεια του αλλά και στον ίδιο γιατί  πέρα από την ευεξία, την καλύτερη ψυχολογία, την αύξηση των ενεργειακών αποθεμάτων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού του, μας διηγείται το περιστατικό όταν  χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την συσκευή λόγω πονόδοντου.
Βοήθησε τον πατέρα του με την προστατίτιδα, την μητέρα του στο νευρικό της σύστημα λόγω τοξοπλάσματος  και τα παιδιά του, από γαστρεντερίτιδα.
 Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των συσκευών DeVita  σε οποιοδήποτε  πρόβλημα προκύψει στην καθημερινότητα και το θεωρεί το ηλεκτρονικό του φαρμακείο και τον καλύτερο σύμμαχο στην υγεία.
 Συστήνει σε όλους λοιπόν την μέθοδο του βιοσυντονισμού  για να έχουν εικόνα το τι  συμβαίνει στον οργανισμό τους και στην υγεία τους και  σε περίπτωση σοβαρού ή χρόνιου προβλήματος υγείας να κάνουν το τεστ βιοσυντονισμού για να εξακριβώσουν την αιτία έτσι ώστε κάνοντας τα ανάλογα προγράμματα συχνοτήτων να φανούν άμεσα τα αποτελέσματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου