ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Κολπίτιδα από μύκητα Candida albicans (Κάντιντα)

Τι είναι η αλκάλωση;
Τι είναι το pH και για ποιό λόγο θέλουμε ένα έχουμε σταθερό pH στον οργανισμό μας;
Σε ποια τιμή του pH αρχίζουν να επιβιώνουν τα καρκινικά κύτταρα στον οργανισμό μας;

Δείτε στο στο βίντεο τις απαντήσεις αλλά και την ανάλυση που κάνει ο γιατρός  Dr Γιάννης Αναγνωστόπουλος  για το πώς πολλαπλασιάζεται ο μύκητας Κάντιντα (Candida albicans) ο όποιος οφείλετε και για το πιο συχνό αίτιο της κολπίτιδας.
Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας ενημερώσω για το πώς μπορείτε να βοηθηθείτε με την μέθοδο του βιοσυντονισμού και τις συσκευές DeVita αλλά και για το διατροφικό DeLixir pH Balance για την διατήρηση της ισορροπίας του εσωτερικού περιβάλλοντος του σώματος όπου μερικά  από τα συστατικά του είναι: θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία, σπιρουλίνα , κουρκούμη κ.τ.λ



Η φλεγμονή του κόλπου ονομάζεται κολπίτιδα.
Όταν ευθύνεται για τη φλεγμονή αυτή λοίμωξη από μύκητα, τότε μιλάμε για μυκητιασική κολπίτιδα ή αλλιώς κολπίτιδα από μύκητα.

Ο πιο συχνός μύκητας στον άνθρωπο είναι ο Candida
Ο μύκητας Candida είναι ένας μικρό-οργανισμός. Αποτελείται από πολλά στελέχη αλλά στον άνθρωπο ο πιο συχνός είναι ο μύκητας Candida albicans. Ο μύκητας αυτός ζει στο 80% των ανθρώπων χωρίς να προκαλεί την παραμικρή λοίμωξη.

Ανευρίσκεται κυρίως στον πεπτικό σωλήνα, δηλαδή κυρίως στο παχύ έντερο, και αποτελεί μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου μαζί. Η χλωρίδα του εντέρου είναι αποτέλεσμα μιας οικολογικής ισορροπίας μεταξύ των γαλακτοβάκιλλων και των υπολοίπων μικρό-οργανισμών όπως ο candida. Από τη χλωρίδα του έντερου δημιουργείται και η χλωρίδα του περινέου και του κόλπου της γυναίκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου