ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ίασης και θεραπείας; (Βιοσυντονισμός)


  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ίασης και θεραπείας;
  • Πως πετυχαίνουμε την πραγματική αποκατάσταση της υγείας με τον βιοσυντονισμό;

Με τον βιοσυντονισμό προσδιορίζεται η αιτία των συμπτωμάτων στον οργανισμό  με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του ασθενή. 

Μπορεί να ανακαλυφθεί η αιτία μιας ασθένειας, να εντοπιστεί ο πιθανός μικροβιακός ή άλλος παράγοντας που την δημιούργησε, ο χρόνος που την δημιούργησε και το συγκεκριμένο όργανο από το οποίο ξεκίνησε η διαταραχή.
Πάρα πολλές παθήσεις έχουν ως αίτιο μικροβιακούς παράγοντες. Ακόμη και η σύγχρονη κλασική ιατρική σήμερα έχει αρχίσει να συνδέει πολύ σημαντικές και ευρέως διαδεδομένες νόσους, όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας με τον ιό HPV, η ηπατίτιδα οφείλεται στον ιό της ηπατίτιδας, ο μύκητας κάντιντα (candida) σύμφωνα με τελευταίες έρευνες ενοχοποιείται για διάφορα είδη καρκίνου και άλλες πολλές έρευνες έχουν αρχίσει να στρέφονται προς την σύνδεση ιών, παρασίτων, μικροβίων, μυκήτων κ.α. βλαβερών μικροοργανισμών με πολύ σοβαρές νόσους.
Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορεί  να εξολοθρευτεί ο μικροβιακός ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας μέσω αβλαβών και χωρίς παρενέργειες ασύρματων φορητών συσκευών βιοσυντονισμού για ιδιώτες (οι συσκευές είναι στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου). 
Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
Δείτε  εδώ ολόκληρη την ομιλία του Dr Γιάννη Αναγνωστόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου