ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Συμμετοχή στην Έκθεση ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής - Νέοι τρόποι ζωής»

To ΒΙΟσυντονίΖΩ σε συνεργασία με το Massage Culture συμμετέχει στην 2η έκθεση ΑΝΘΕΛΩ  «Νέοι τρόποι διατροφής - Νέοι τρόποι ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 ώρες 11:00-21:00 στο Divani Caravel Hotel.
Σας καλούμε να έρθετε να μας γνωρίστε από κοντά,να μιλήσουμε για τους εναλλακτικούς τρόπους πρόληψης, ευεξίας ,μακροζωίας αλλά και πως να αφυπνιστούμε για να ακούμε το σώμα μας όταν μας μιλάει.
Στα περίπτερα μας μπορείτε:
-Μέσα σε 5 λεπτά να κάνετε αξιολόγηση της υγείας σας με το Τεστ Depuls+,
-Να κάνετε Βιοσυντονισμό με τις φορητές ατομικές συσκευές DeVita,
-Να ενημερωθείτε για τα διατροφικά DeLixir και
γιατί "Το μασάζ δεν είναι είδος πολυτελείας ... είναι ψυχική και σωματική ανάγκη".
-Να παρακολουθήσετε την προγραμματισμένη ομιλία μας 13:00 -14:00 όπου ο Ηλίας Γρατσίας ως Ολιστικός Θεραπευτής και μέσα από το δικό του βίωμα (προσωπική μαρτυρία)θα μας αναπτύξει ποιος είναι:

«Ο Σημαντικός ρόλος του Bιοσυντονισμού και της Διατροφής ως μέθοδοι πρόληψης, ευεξίας και μακροζωίας»


Περισσότερα λόγια για την προγραμματισμένη μας ομιλία:
Η αγάπη προς τον εαυτό μας και την ζωή μας, οι θετικές σκέψεις και τα θετικά συναισθήματα, η άσκηση, ο διαλογισμός, μία καλή διατροφή, ο βιοσυντονισμός και άλλες φυσικές μέθοδοι συντελούν σημαντικά στο να αποκτήσουμε στην ζωή μας καλή υγεία και ευεξία.
Ευεξία σημαίνει «φαίνομαι και αισθάνομαι καλά σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο».
Το μεγαλύτερο δώρο που μας έχει δοθεί είναι η υγεία μας και όλοι μας, νοιαζόμαστε να ενημερωθούμε.
Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας.
Ο οργανισμός μας πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλεται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε.
Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα , ο μολυσμένος αέρας, το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας του οργανισμού μας.
  • Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τις τοξίνες;
  • Τι γίνεται όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να αποτοξινωθεί από μόνος του;
Όλοι αυτοί οι εξωτερικοί και εσωτερικοί παράγοντες οδηγούν τον οργανισμό μας σε μία ενεργειακή εξάντληση. Το ανοσοποιητικό μας δεν προλαβαίνει να διαχειριστεί όλους αυτούς τους εχθρούς, με αποτέλεσμα τα κύτταρα μας να γερνάνε πρόωρα και να νοσούμε. Νοσούμε (άγχος, κούραση, παχυσαρκία, αϋπνία, κατάθλιψη, αλλεργίες, νεύρα, δυσκολία πέψης, διάρροια, δυσκοιλιότητα, αέρια, πόνους σε αρθρώσεις και μυς, αυτοάνοσα νοσήματα και πολλά άλλα).
  • Τι πρέπει να κάνουμε και πώς μπορούμε να μάθουμε τον τρόπο για να είμαστε υγιείς ;
Όταν νοσεί η ψυχή μας τότε σίγουρα αυτό έχει αντίκτυπο στο σώμα μας αλλά και στην υγεία των οργάνων μας Ο καθένας μας οφείλει στον εαυτό του, με απόλυτα φυσικό τρόπο να κατακτήσει υψηλά επίπεδα υγείας και να απολαμβάνει άριστη ποιότητα ζωής.Ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει, και να κατανοεί ότι χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση του εκάστοτε προβλήματος και όχι μονομερής θεραπεία.
Στην ομιλία αυτή θα ενημερωθείτε για τα παρακάτω:
  • Πως μπορούν οι μίνι ατομικές φορητές συσκευές βιοσυντονισμού DeVita να αποτελέσουν τον καλύτερο σύμμαχο για την υγεία μας;
  • Ποια είναι τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που οπωσδήποτε χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας για να λειτουργήσει σωστά, τα οποία δεν λαμβάνουμε από την καθημερινή διατροφή, και τα οποία περιέχονται στις κατάλληλες ποσότητες στα διατροφικά σκευάσματα DeLixir;
    Συνταγή για βελτίωση της υγείας και της μακροζωίας

    • Η χειρομάλαξη και το λεμφικό μασάζ πως μπορούν να με βοηθήσουν στην επίτευξη και στην διατήρηση μίας καλής υγείας και μακροζωίας;
    Η ευεξία και η υγεία είναι ξεκάθαρα ζήτημα προσωπικών επιλογών.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου