ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Τεστ προσωπικότητας

Τεστ προσωπικότητας - Επιλέξτε ένα δέντρο !!!
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον τεστ προσωπικοτήτων . Κοιτάξτε τα δέντρα και επιλέξτε αυτό που είναι άμεσα πιο ελκυστικό για εσάς. Μην σκεφτείτε πάρα πολύ, απλά επιλέξτε.

Αποτελέσματα: 


Δέντρο 1.

Είστε γενναιόδωροι και ηθικοί άνθρωποι.
Επιδιώκετε να είστε οι καλύτεροι. Έχετε τις υψηλότερες φιλοδοξίες και πρότυπα. Οι άνθρωποι μπορεί να σας φαίνονται ότι είναι δύσκολοι, αλλά το πιο δύσκολο πράγμα για σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Δουλεύετε σκληρά, αλλά δεν είστε εγωιστές.  Εσείς εργάζεστε επειδή θέλετε να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Σας αρέσει αυτό και προσέχετε πολύ για μην πληγωθείτε. Αλλά και αυτό αν γίνει ... εσείς δεν σταματάτε να αγαπάτε. Πολύ λίγοι είναι οι άνθρωποι που μπορούν να εκτιμήσουν όλα όσα κάνετε.

Δέντρο 2.

Είστε ένα διασκεδαστικό, ειλικρινές πρόσωπο.
Είστε πολύ υπεύθυνοι  και σας αρέσει  να φροντίζετε τους  άλλους. Πιστεύετε στο ξεκίνημα και στην θετική ενέργεια μιας  ημέρας και αποδέχεστε πολλές ευθύνες που σχετίζονται με την εργασία. Έχετε μια πολύ καλή προσωπικότητα και οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται εύκολα. Είστε φωτεινοί, πνευματικοί και γρήγοροι. Έχετε πάντα μια ενδιαφέρουσα ιστορία για να πείτε.

Δέντρο 3.

Είστε έξυπνοι και στοχαστές.
Οι σκέψεις και οι ιδέες σας -  είναι οι πιο σημαντικές. Σας αρέσει να ακολουθούν τις θεωρίες και τις απόψεις σας. Είστε εσωστρεφής. Σας αρέσει να σκέφτεστε και να μαθαίνετε.  Δεν είσαι ποτέ επιφανειακοί. Ξοδεύετε πολύ χρόνο, σκεπτόμενοι την ηθική. Προσπαθείτε να κάνετε ό, τι είναι σωστό, ακόμα και αν η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν συμφωνεί μαζί σας.

Δέντρο 4.

Είστε άνθρωποι με διορατικότητα και φιλοσοφείτε τα πράγματα.
Είστε πολύ μοναδικοί, μια μοναδική ψυχή. Δεν υπάρχει κανένας, ακόμη και λίγο παρόμοιος με σας. Είστε διαισθητικοί  και λίγο περίεργοι. Συχνά παρεξηγείστε και αυτό  σας πονάει. Χρειάζεστε τον προσωπικό σας  χώρο και χρόνο. Η δημιουργικότητά σας πρέπει να αναπτυχθεί. Είστε ένας άνθρωπος που βλέπει ξεκάθαρα τις φωτεινές αλλά και σκοτεινές πλευρές της ζωής. Είστε πολύ συναισθηματικοί.

Δέντρο 5.

Είστε άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και υπεύθυνοι.
Είστε πολύ ανεξάρτητοι. Η καθοδηγητική σας αρχή στη ζωή είναι «θα το κάνω με τον τρόπο μου». Έχετε μεγάλη αυτοπειθαρχία και ξέρετε πώς να παραμείνετε δυνατοί για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε ς και δεν φοβάστε  να ακολουθήσετε  τα όνειρά σας. Το μόνο που ζητάτε από τους ανθρώπους είναι ειλικρίνεια. Είστε αρκετά ισχυροί και μπορείτε  να δεχτείτε την αλήθεια.

Δέντρο 6.

Είστε ευγενικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι.
Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μια σχέση με τους ανθρώπους. Έχετε πολλούς φίλους και θέλετε να κάνετε τη ζωή τους καλύτερη. Έχετε μια ζεστή και φωτεινή αύρα. Οι άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά χαλαροί με την παρουσία σας. Κάθε μέρα σκέφτεστε να γίνετε ακόμα καλύτεροι. Είστε ενδιαφέροντα όντα, διορατικοί  και μοναδικοί. Χρειάζεστε αγάπη περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο. Είστε έτοιμοι να αγαπήσετε ακόμα και  αυτούς που δεν σας αγαπούν σαν αντάλλαγμα.

Δέντρο 7.

Είστε ευτυχισμένοι και ήρεμοι άνθρωποι.
Είστε ευαίσθητοι και κατανοητοί. Ακούτε προσεκτικά και χωρίς κρίση. Νομίζετε ότι ο καθένας έχει τη δική του πορεία στη ζωή. Μπορείτε να πάρετε εύκολα τα πράγματα και τους ανθρώπους με το μέρος σας . Σπάνια ανησυχείτε και πολλές φορές αισθάνεστε πολύ χαλαροί. Πάντα  έχετε  χρόνο για τους άλλους χωρίς να ξεφεύγετε από τον δικό σας στόχο.

Δέντρο 8.

Είστε γοητευτικοί και ενεργητικοί άνθρωποι.
Είστε διασκεδαστικά άτομα που ξέρετε πώς να κάνετε  τους ανθρώπους να γελάνε. Ζείτε σε μια κατάσταση αρμονίας με το σύμπαν. Είστε αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Ποτέ δεν λέτε όχι σε μια περιπέτεια. Συχνά, καταλήγετε με εκπληκτικούς και ακόμη πιο συγκλονιστικούς ανθρώπους.  Πάντα παραμένετε πιστοί στον εαυτό σας. Αν κάτι σας προσελκύσει το ενδιαφέρον  τότε βάζετε στόχο  να το αποκτήσετε-κατακτήσετε  και δεν  θα τα παρατήσετε μέχρι να τα καταφέρετε. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να είναι σαν εσάς.

Δέντρο 9.

Είστε άνθρωποι γεμάτοι αισιοδοξία και τυχεροί.
Πιστεύετε ότι η ζωή - είναι ένα δώρο- και προσπαθείτε να κάνετε και να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά που σας έχουν δοθεί. Είστε πάρα πολύ περήφανοι για αυτά που έχετε καταφέρει στην ζωή σας. Με αυτούς που αγαπάτε, είστε  πρόθυμοι να μοιραστείτε όλες τις χαρές και τις θλίψεις. Έχετε μια πολύ υγιή προοπτική στη ζωή. Μπορείτε να δείτε ότι το ποτήρι (τουλάχιστον) είναι μισό γεμάτο. Χρησιμοποιείτε κάθε ευκαιρία για να συγχωρήσετε τον άλλον  και όσο μεγαλώνετε μαθαίνετε. Η  ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνετε οτιδήποτε άλλο και να σκάτε για μικροπράγματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου