ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Απαλλαγή από χλαμύδια

Πρόγραμμα της νέας συσκευής DeVita AP Mini: Απαλλαγή από χλαμύδια 
(Γενική λίστα προγραμμάτων Νο 13)
DeVita AP MiniΑπαλλαγή από χλαμύδια 

Τα χλαμύδια είναι ένα γένος παθογόνων βακτηριδίων, υποχρεωτικά ενδοκυττάριοι οργανισμοί, οι οποίοι προκαλούν σοβαρές βλάβες στο ουρογεννητικό σύστημα.
Στις μέρες μας, η χλαμυδίωση είναι μία από τις πιο διαδεδομένες ασθένειες αυτού του είδους. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε αντίθεση με άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, η χλαμυδίωση μπορεί να μεταφερθεί μέσω της χειραψίας ή με κοινή χρήση σκευών.
Η προσβολή της συγκεκριμένης ασθένειας είναι ασυμπτωματική. Το άτομα δεν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη των παρασίτων στο σώμα του για περίπου 2-3 εβδομάδες. Τα συμπτώματα της οξείας φάσης της νόσου μπορεί να περάσουν και αυτά απαρατήρητα και μετά να εξαφανιστούν ξαφνικά. Τα παράσιτα, όμως, παραμένουν στο σώμα προκαλώντας σοβαρές βλάβες στα όργανα, ακόμα και στειρότητα.
Το πρόγραμμα «Απαλλαγή από χλαμύδια» της αντιπαρασιτικής συσκευής DeVita AP Mini στοχεύει στην καταπολέμηση πολλών ειδών χλαμυδιών. 
Συνιστάται η καθημερινή εφαρμογή του προγράμματος για 2-3 μήνες. 

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου