ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Πρόγραμμα «Κατά του Στρες»



Σπάνε τα νεύρα σας;
Η ζωή σας έχει χάσει τα χρώματά της;

 



Γνωρίζετε ότι το συνεχόμενο στρες έχει επίδραση στο ανοσοποιητικό, ενδοκρινικό και αυτόνομο νευρικό σύστημα.

 
Γνωρίζετε ότι τα σημάδια του στρες εμφανίζονται με ευερεθιστότητα, αϋπνία, απάθεια, μειωμένη ικανότητα εργασίας.

  
Γνωρίζετε ότι η απώλεια μνήμης, τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό, το πεπτικό σύστημα αλλά και η κατάχρηση αλκοόλ είναι οι συνέπειες του στρες.


Γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα μιας κοινής ιατρικής αγωγής μπορεί να μην γίνονται αντιληπτά για αρκετά χρόνια, να περιλαμβάνουν ψυχοθεραπεία και λήψη φαρμάκων με αποτέλεσμα τον εθισμό. 




Το στρες - είναι η αντίδραση του οργανισμού σε υπέρταση, τα αρνητικά συναισθήματα ή τον έντονο ενθουσιασμό. Για την καταπολέμηση του στρες σας προτείνουμε την μοναδική συνταγή για την υγεία σας, που είναι η σύγχρονη, φυσική και αποτελεσματική μέθοδος, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που υλοποιείται με τις φορητές συσκευές DeVita.


Πριν την χρήση:
  • Επιθετικότητα
  • Κόπωση
  • Απάθεια
  • Αϋπνία

Μετά την πρώτη χρήση της DeVita:

  • Ηρεμία
  • Βελτίωση της διάθεσης
  • Ενέργεια

 
Μετά από ένα μήνα χρήσης της DeVita:

  • Θετική διάθεση 
  • Ενεργητικότητα
  • Σταθερότητα








Πρόγραμμα «Κατά του στρες»
Για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το στρες, να ανακουφιστούν από την ένταση και να εξουδετερώσουν την επίδραση των αρνητικών περιβαλλοντικών παραγόντων.Η δράση του προγράμματος αποσκοπεί: 
στην εναρμόνιση του νευρικού συστήματος, 
τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, 
την ανακούφιση της χρόνιας κόπωσης, 
τη βελτίωση της συνολικής υγείας.
DeVita AP
Μειώνει το παρασιτικό φορτίο και την έκθεση σε παθογόνους παράγοντες. Οι αγχωτικές καταστάσεις αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ασθένεια. Και τα παράσιτα επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα, προκαλώντας κόπωση, ευερεθιστότητα και επιδείνωση της ποιότητας του ύπνου.


DeVita Ritm
Βοηθά με τον εγκλιματισμό σε στρεσογόνες καταστάσεις. Επαναφέρει το νευρικό σύστημα, ανακουφίζει από την ένταση, βελτιώνει τη διαδικασία του ύπνου, καθώς και την ποιότητα του. Προωθεί την εναρμόνιση των λειτουργιών του σώματος και τη βελτίωση της ανοσίας.




DeVita Energy Mini
Ανακουφίζει από το άγχος και την χρόνια κόπωση.
Αποκαθιστά τους βιορυθμούς.
Ξεκινά τη λειτουργία της ρύθμισης του σώματος, βοηθώντας ένα άτομο να είναι σε εγρήγορση. Σε κρατάει σε καλή κατάσταση και σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου