ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

4η Πώς να ανακουφίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο - Πως να είσαι υγιής με τη νέα συσκευή DeVita BRT - 10 Βασικές συνταγές


4η Πώς να ανακουφίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο 

(Πως να είσαι υγιής με τη νέα συσκευή DeVita BRT - 10 Βασικές συνταγές)


Πώς θα ανακουφίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τον πονόλαιμο;
Ο πονόλαιμος είναι ένα δυσάρεστο σύμπτωμα που ένα άτομο επανειλημμένα βιώνει καθ 'όλη του τη ζωή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την εμφάνιση μιας τέτοιας κατάστασης και πιο συχνά έχουν παθολογικό χαρακτήρα.
Ο πονόλαιμος κατά την κατάποση εκδηλώνεται με την ίδια συχνότητα και στους άνδρες και στις γυναίκες.
Οι ιατρικές στατιστικές είναι τέτοιες ώστε συχνότερα τα παιδιά παρουσιάζουν αυτό το σύμπτωμα. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ευαισθησία τους στην ανάπτυξη ασθενειών, λόγω των ατελειών του ανοσοποιητικού συστήματος (που δεν έχουν πλήρως σχηματιστεί). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά συχνά έχουν πονόλαιμο χωρίς πυρετό. Και πάλι, εξαιτίας της παραμορφωμένης ανοσίας.

Οι λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν πονόλαιμο κατά την κατάποση είναι αρκετά ποικίλοι, αλλά μιλούν για ανθρώπινη μόλυνση με ιό και εξασθενημένη ανοσία. Οι επιπλοκές μπορεί να είναι η αιτία πιο σοβαρών συνεπειών, με τη μορφή πονόλαιμου ή φαρυγγίτιδας.

Μπορείτε να αποκλείσετε γρήγορα τα συμπτώματα της νόσου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ενδογενούς βιοσυντονισμού DeVita BRT.
Η τεχνολογία BRT μπορεί να εναρμονίσει και να "επανεκκινήσει" ολόκληρο το σώμα ως σύνολο, αποκαθιστώντας τους πόρους και αυξάνοντας την ανοσία.
Προκειμένου να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής DeVita BRT, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τα προγράμματα στο DeVita AP Mini
και τα συμπληρώματα έξυπνης κυτταρικής θρέψης



DeLixir Multi Energy
DeLixir Detox και 
DeLixirpH Balance

Το DeVita AP - καταστρέφει τους ιούς και τα βακτηρίδια και την έξυπνη κυτταρική θρέψη DeLixir - γεμίζει το σώμα με βασικές βιταμίνες για να υποστηρίξει την ανοσία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας DeVita BRT χρησιμοποιήστε το DeVita Ritm Mini,
που μαζί ανακουφίζουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή. 



Μετά τη συνεδρία,
χρησιμοποιήστε το DeVita AP Mini
"Πρόγραμμα λειτουργίας 2", το οποίο καταστρέφει εντελώς την ίδια την πηγή του ιού.






Με κρυολόγημα - μία φορά την ημέρα το βράδυ για 2-3 ημέρες.
Με αμυγδαλίτιδα - 2 φορές την ημέρα για 2-3 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου