ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Αυτόματο πρόγραμμα απόπαρασίτωσης 4

Αυτόματο πρόγραμμα απόπαρασίτωσης (*Complex) «Πρόγραμμα λειτουργίας 4 - αυτόματο» στη νέα συσκευή DeVita Ap Mini.
(Γενική λίστα προγραμμάτων/ Νο. 35) 
Σε μία υγιή εντερική οδό ευδοκιμούν πάνω από 400 διαφορετικά είδη βακτηρίων, καθένα από τα οποία έχει χιλιάδες στελέχη.
Τι γίνετε όμως όταν διαταράσσονται οι ισορροπίες μεταξύ των δύο βασικών τύπων βακτηρίων (φιλικών ή μη – Yin Yang) που απαρτίζουν την εντερική χλωρίδα λόγω:
  • της σύγχρονης διατροφής μας
  • της περιβαλλοντικής τοξικότητας
  • και λόγω των αντιβιοτικών
Το Candida albicans (φυσιολογικός, απαραίτητος ζυμομύκητας του εντέρου) είναι ένας από τους απαραίτητους μικροοργανισμούς και χαρακτηρίζεται ως «σαπροφυτικός», που σημαίνει ότι αποσυνθέτει νεκρό, ενδυνάμει τοξικό, ιστό. Το Candida πολλαπλασιάζεται για να προλάβει μία σοβαρή κρίση τοξίκωσης. Το Candida albicans δεν είναι εχθρός του οργανισμού.
Καθώς ο οργανισμός αποτοξινώνεται, σταματά σταδιακά να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα. 

Όταν όμως λαμβάνει χώρα μια οικολογική αλλαγή στο εσωτερικό περιβάλλον, μειώνονται τα βακτήρια που βοηθούν στη μείωση του μύκητα και μειώνεται η ανοσολογική αντίδραση αυτή. Τότε ο μύκητας Candida Albicans αρχίζει να αυξάνει μέσα στο σώμα, ειδικά στο παχύ έντερο.

Οι αποικίες αυτές του μύκητα Candida Albicans απελευθερώνουν ισχυρές χημικές ουσίες (τοξίνες) οι οποίες μπορεί να απορροφηθούν στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας μια πλειάδα συμπτωμάτων,

 Η αύξηση της Candida Albicans ή “ωίδιο το λευκάζον”) είναι μια κατάσταση του 21ου αιώνα που επηρεάζει περίπου το 1/3 του συνολικού πληθυσμού όλων των δυτικών βιομηχανοποιημένων χωρών.

 
Οι σπόροι της μούχλας μεταφέρονται όταν είναι ξηροί από τον αέρα και βρίσκουν κατάλληλους χώρους, επιφάνειες ή τρόφιμα όπου αναπτύσσονται. Η ανάπτυξή τους συνοδεύεται από το σχηματισμό μούχλας η οποία έχει χαρακτηριστικό πρασινωπό ή άσπρο χρώμα που επικαλύπτει τα τρόφιμα πάνω στα οποία αναπτύσσεται.

Οι μύκητες της μούχλας πολλαπλασιάζονται και δημιουργούν νηματώδεις ρίζες οι οποίες επεκτείνονται πολύ βαθιά στο τρόφιμο το οποίο έχουν προσβάλει και μολύνει. Τρόφιμα που μολύνθηκαν από μούχλα μπορεί ταυτόχρονα να έχουν μολυνθεί και από διάφορα είδη βακτηριδίων που συμβιώνουν με τους μύκητες.

Ορισμένα είδη μούχλας είναι επικίνδυνα για την υγεία. Προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και αναπνευστικά προβλήματα. Μερικές μορφές μούχλας, κάτω από κατάλληλες συνθήκες παράγουν μυκοτοξίνες που προκαλούν ασθένειες στους ανθρώπους.

Οι μυκοτοξίνες της μούχλας όπως οι αφλατοξίνες είναι σε θέση να προκαλούν οξεία τοξίκωση με ηπατικές βλάβες ή χρόνια τοξίκωση με ηπατικά προβλήματα, κίρρωση και καρκίνο του ήπατος.

Το «Πρόγραμμα λειτουργίας 4 - αυτόματο» στη νέα συσκευή DeVita Ap Mini

απομακρύνει τις μυκοτοξίνες που σχηματίζονται από μούχλα και ζυμομύκητες,
μειώνει τον κίνδυνο συσσώρευσης καρκινογόνων παραγόντων. 

Για βέλτιστα αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding, συνδυάζοντας τη χρήση των συσκευών DeVita και των διατροφικών σκευασμάτων της σειράς DeLixir.

*Το κάθε αυτόματο πρόγραμμα αποτελείται από μία «σύνθεση» διαφόρων μεμονωμένων προγραμμάτων που τίθενται σε διαδοχική λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Το συγκεκριμένο αυτόματο πρόγραμμα (complex)(διάρκεια 7:47:00) αποτελείται από τα εξής επιμέρους προγράμματα:
Κατά της κάντιντα,
Απαλλαγή από μύκητες και μούχλα,
Χωρίς τοξίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου