ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Γνωριμία με τις φορητές, ασύρματες συσκευές βιοσυντονισμού DeVita AP & Ritm




Τι είναι οι συσκευές DeVita;


Οι συσκευές DeVita είναι φορητές, ασύρματες συσκευές βιοσυντονισμού που συνεισφέρουν σε ενέργεια, ζωτικότητα και μακροημέρευση, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ποιότητα ζωής που αξίζει στον καθένα.

Πιο συγκεκριμένα με τις συσκευές DeVita AP & Ritm μπορούμε να έχουμε μια
αποτελεσματική αποκατάσταση του οργανισμού διατηρώντας έναν υψηλό συντελεστή υγείας και αναζωογόνηση των συστημάτων του οργανισμού.



Πως μπορώ να πετύχω μια Αποτελεσματική αποκατάσταση του οργανισμού με τις συσκευές DeVita;



Οι 3 βασικοί άξονες της αποκατάστασης με την χρήση των συσκευών DEVITA AP & RITM είναι
1. Αποτοξίνωση
2. Αντιμικροβιακή θεραπεία
3.Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος



Ας δούμε αναλυτικά πως δρα η καθεμία:

DeVita Ap
DeVita Ap MiniDeVita Ap Base
Η αποτοξίνωση και η αντιμικροβιακή θεραπεία επιτυγχάνονται με την χρήση της συσκευής DeVita Ap,τα βασικά πλεονεκτήματα αυτής είναι ότι μπορεί με τις συχνότητες να καταστρέψει τα σύμπλοκα, δηλαδή τα clusters των τοξινών που βρίσκονται στον εξωκυττάριο χώρο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την απομάκρυνση των τοξινών.

Επίσης, διαθέτει αντιπαρασιτική δράση, χωρίς καμία παρενέργεια και χωρίς να αφήνει στον οργανισμό κανένα ανθεκτικό στέλεχος.

Η αντιπαρασιτική δράση της DeVita AP βασίζεται στα αποτελέσματα του ερευνητή και μηχανικού Raymond Rife και των οπαδών του που έχουν υποδείξει ότι κάθε ζωντανός οργανισμός έχει τη δική του ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η συσκευή εκπέμπει κύματα συγκεκριμένης συχνότητας, τα οποία έρχονται σε συντονισμό με την ίδια ακτινοβολία του μικροοργανισμού, αυξάνει τις φυσικές τού ταλαντώσεις, με αποτέλεσμα να εξουδετερώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η συσκευή DeVita AP επιδρά σε:

- 95 είδη βακτηρίων

- 31 είδη ελμίνθων

- 124 είδη ιών

- 31 είδη πρωτόζωων

- 61 είδη μυκήτων


DeVita Ritm
DeVita Ritm MiniDeVita Ritm Base



Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος επιτυγχάνεται με την χρήση της συσκευής DeVita Ritm, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Στόχος μας αποτελεί η αποκατάσταση της υγείας του ασθενή, δημιουργώντας ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα που έχει αποκτήσει «μνήμη» ώστε την επόμενη φορά που θα προσβληθεί από παρόμοιο μικροοργανισμό να αντιδράσει άμεσα.

Πέραν αυτού, η συσκευή DeVita Ritm είναι ιδιαίτερα χρήσιμη διότι εμπεριέχει πάρα πολλά προγράμματα που ενισχύουν δραστικά την απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.


Χαρακτηριστικά λειτουργίας DeVita Ritm:

H DeVita Ritm είναι μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή που εναρμονίζει τη λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων του σώματος. Η συσκευή παράγει παλμούς ηλεκτρομαγνητικού πεδίου στο φάσμα χαμηλών συχνοτήτων, μέσα στο οποίο βρίσκονται οι φυσιολογικές και ρυθμιστικές συχνότητες του οργανισμού. Καθένα από τα προγράμματα προκαλεί συντονισμό στα όργανα και συστήματα, προσδίδοντας την απαραίτητη συμπληρωματική ενέργεια για την αποκατάσταση της υγείας και την ομαλοποίησης της λειτουργίας τους.



  • Επαναπρογραμματίζει τα εσωτερικά όργανα σε μία φυσιολογική λειτουργία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα
  • Μειώνει την ένταση στην σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις
  • Συντηρεί τον μυϊκό τόνο, αποκαθιστά τον οργανισμό μετά από την προπόνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου