ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Κατά των στρεπτόκοκκων

Πρόγραμμα της συσκευής DeVita Ap Mimi 
"Κατά των στρεπτόκοκκων" (Γενική λίστα προγραμμάτων Νο30)
Ο στρεπτόκοκκος είναι ένας παθογόνος μικροοργανισμός που ζει στο δέρμα, στο αναπνευστικό και στο πεπτικό σύστημα. Ο στρεπτόκοκκος προκαλεί προβλήματα στο γαστρεντερικό σωλήνα, οξεία φλεγμονή στο ανώτερο αναπνευστικό και στο ουροποιητικό σύστημα. 
Ορισμένα είδη στρεπτόκοκκου είναι η αιτία φλεγμονωδών διεργασιών του δέρματος και των μαλακών ιστών. Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από τον στρεπτόκοκκο είναι πολύ πιο βλαβερές συγκριτικά με τις μολύνσεις από σταφυλόκοκκο, και μπορεί να οδηγήσουν σε επιβλαβείς επιπλοκές που επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία, το αναπνευστικό σύστημα, τα νεφρά και τις αρθρώσεις. Εδώ είναι κάποιες ασθένειες που προκαλούνται από τον στρεπτόκοκκο: βρογχίτιδα, πνευμονία, μηνιγγίτιδα, οστρακιά, περιοδοντίτιδα.
Το πρόγραμμα «Κατά των στρεπτόκοκκων» της αντιπαρασιτικής συσκευής DeVita AP Mini επιδρά στα κοινά είδη στρεπτόκοκκου. Σε περίπτωση εκδήλωσης της λοίμωξης, συνιστάται η καθημερινή εφαρμογή του προγράμματος έως και 2 εβδομάδες. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση από την DEHolding - συνδυάζοντας την εφαρμογή των συσκευών DeVita με διατροφικά σκευάσματα DeLixir.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου