ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Πώς το όξινο pH στο σώμα συνδέεται με τον καρκίνο


Παρόλο που το σώμα σου έχει μηχανισμούς για να ρυθμίζει το pH, είναι πιθανό πολλοί από εσάς να ζείτε σε κατάσταση αυξημένης οξύτητας στο σώμα σας, το οποίο είναι το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη του καρκίνου. Εσύ ο ίδιος λοιπόν εμποδίζεις να δουλέψει ο οργανισμός σου με τον φυσιολογικό τρόπο. 

Με ποιο τρόπο το κάνεις;
Με την κατανάλωση πάρα πολλών επεξεργασμένων και χαμηλής ποιότητας τροφίμων. 
Όταν μιλάμε για επεξεργασμένο προϊόν αναφερόμαστε στην οποιαδήποτε επεξεργασία και αλλαγή σύστασης ενός τροφίμου που θα υποστεί πριν την τελική του κατανάλωση.
Ο σημερινός τρόπος διατροφής σου, είναι γεμάτος εξευγενισμένα σάκχαρα και επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία απορρίπτουν την ικανότητα του σώματός σου να βελτιστοποιήσει το pH του οργανισμού σου.

Το αποτέλεσμα;;;
Οδηγείς σε αυξημένη οξύτητα στο σώμα σου. Και όπως ανέφερα στο ξεκίνημα του άρθρου μου, αυξημένη οξύτητα στο σώμα συνεπάγεται με το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. 

 Το 1931, ο Δρ. Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ και απέδειξε ότι ο καρκίνος ευδοκιμεί σε αναερόβιες (χωρίς οξυγόνο) ή όξινες συνθήκες. Με άλλα λόγια, η κύρια αιτία του καρκίνου είναι η οξύτητα του ανθρώπινου σώματος.
Ο Otto Warburg υποστήριζε:
«ότι η εξασθενημένη κυτταρική αναπνοή προκαλεί καρκίνο εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου σε κυτταρικό επίπεδο.»
Συμφώνα με την βραβευμένη μελέτη λοιπόν του Otto Warburg:
«Ένα φυσιολογικό υγιές κύτταρο υφίσταται μια δυσμενή αλλαγή όταν δεν μπορεί πλέον να πάρει οξυγόνο για να μετατρέψει τη γλυκόζη σε ενέργεια.
Με την απουσία οξυγόνου, το κύτταρο επανέρχεται σε ένα πρωταρχικό πρόγραμμα διατροφής για να το θρέψει με μετατροπή της γλυκόζης μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης.
Το γαλακτικό οξύ που παράγεται με ζύμωση μειώνει το pH του κυττάρου (όξινο / αλκαλικό ισοζύγιο) και καταστρέφει την ικανότητα του DNA και του RNA να ελέγχουν την κυτταρική διαίρεση. Στη συνέχεια, τα καρκινικά κύτταρα αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Το γαλακτικό οξύ προκαλεί ταυτόχρονα σοβαρό τοπικό πόνο καθώς καταστρέφει τα κυτταρικά ένζυμα. Ο καρκίνος εμφανίζεται ως ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εξωτερικό κύτταρο που καλύπτετε, με έναν πυρήνα νεκρών κυττάρων.»

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα υψηλής οξύτητας στο σώμα είναι:
Αϋπνία,
Πόνος στις αρθρώσεις,
Μυϊκός πόνος,
Συσσώρευση βλέννας
Υπερβολικό Βάρος,
Κόπωση,
Καούρα
Δερματικά προβλήματα
Τα κρύα χέρια ή τα πόδια
Οδοντικά προβλήματα

Οι πρόγονοί μας δεν είχαν προβλήματα με το pH επειδή η διατροφή τους ήταν,πλούσια σε φυτικά και υψηλής ποιότητας τρόφιμα.
Για να βελτιστοποιήσεις την υγεία σου και να αποφύγεις σοβαρά προβλήματα υγείας, θα πρέπει να εξουδετερώσεις την οξύτητα και να διατηρήσεις ένα ελαφρώς αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σου.

Πως θα το πετύχεις αυτό;
  • Σίγουρα με μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τροφές, όπως τα λαχανικά και τα φρούτα, είναι πλούσιες σε ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο και είναι αλκαλικές.
  • Επίσης σημαντικός παράγοντας στην αλκαλοποίηση του οργανισμού σου είναι η ενυδάτωση. Να φροντίζεις να ενυδατώνεις τον οργανισμός σου πίνοντας  νερό 30gr/κιλό.
  • Με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πολύ πιο γρήγορα ένα αλκαλικό περιβάλλον στον οργανισμού σου. Αυτό θα βοηθήσει τη λειτουργία της πεπτικής οδού και θα και αποτρέψει τις ασθένειες.
Κάποιες πληροφορίες που αναπαράγονται για να πετύχεις την αλκαλοποίηση του οργανισμού σου με φυσικό τρόπο είναι οι εξής:
Νερό με λεμόνι: Το λεμόνι μπορεί να έχει όξινη γεύση, αλλά έχει αλκαλικές ιδιότητες στο σώμα.
Μαγειρική σόδα και μηλόξυδο.
Μαγειρική σόδα, χυμό λεμονιού και μηλόξυδο.
Μαγειρική σόδα και νερό.
Μαγειρική σόδα και λεμόνι.
Σόδα με νερό, Χυμός λεμονιού, μηλόξυδο και πιπέρι καγιέν.


Εγώ επαναφέρω σε μια υγιή ισορροπία τον οργανισμό μου πίνοντας 15 ml DeLixirPh Balance μετά το φαγητό ή φορώντας την ρυθμιστική ατομική συσκευή DeVita Ritm Mini στο προγράμμα: «Ρύθμιση Οξεοβασικής ισορροπίας»

Δοκίμασε μόνο για ένα μήνα, έναν από τους τρόπους που εγώ χρησιμοποιώ για την αλκαλοποίση του οργανισμού μου και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις την ισορροπία του εσωτερικού περιβάλλοντος του σώματος σου!!!



«Άκουσε το σώμα σου» και δώστου την ανάλογη προσοχή.
Συμβουλεύσου ένα ειδικό με βάση τα δικά σου συμπτώματα. Μην ξεχνάς ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά.

«Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία»
Έρασμος, 1469-1536, Ολλανδός ουμανιστής

Πρόσφατα ο Theodoe Barrody, στο βιβλίο του «αλκαλοποίηση ή θάνατος» είπε: «τα ατέλειωτα ονόματα των νόσων δεν είναι στην ουσία το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές ξεκινάνε από την ίδια ρίζα αιτίων, που δεν είναι άλλη από το πολύ όξινο περιβάλλον του οργανισμού»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου