ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Όταν δεν μιλάει το στόμα, μιλάει το σώμα -Τεστ Depuls+ (Μέρος 1ο )



Συχνά με ρωτάτε για το τεστ Depuls+  που κάνω και όλοι εσείς που με έχετε εμπιστευτεί  και έχουμε κάνει το Τεστ, ότι καλό θα ήταν να κάνω κάτι για να το μάθει και περισσότερος κόσμος.

 
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας μιλήσω και να σας πω: «ότι ναι  υπάρχει τρόπος να μάθουμε την ενεργειακή και ψυχοσυναισθηματική μας κατάσταση».



Όλα ξεκίνησαν όταν παρακολούθησα μια ιατρική ενημέρωση από την εταιρεία Deta Elis Holding. Αμέσως κατάλαβα ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, την πρόληψη.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι πραγματικά ξεχωριστά και το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν το παζλ για την υγεία μας.
Σίγουρα θα έχετε δει πολλές φορές αναρτήσεις των προϊόντων μέσα από το ΒΙΟσυντονίΖΩ


Αυτό όμως που πραγματικά έχω ξεχωρίσει και που έχω ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή είναι το DePuls+





Πραγματικά αγαπώ αυτή την μικρή συσκευούλα που μέσω των καρδιακών παλμών μπορεί να "διαβάσει" την στιγμή που κάνουμε το τεστ τον οργανισμό μας.  
Και τι εννοώ όταν λέω διαβάζει;

Μας δείχνει με εικόνες, ποσοστά και διάγραμμα αυτά που μπορεί να προκαλέσει η ενέργεια μας και τα συναισθήματα σας στον οργανισμός μας.

Ο Ιπποκράτης έλεγε ότι:
«κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για το σώμα, πρέπει πρώτα να έχουμε θεραπεύσει το τραύμα της ψυχής».



Πριν χρόνια αγνοούσαμε ή και υποβαθμίζαμε τη μεγάλη δύναμη το να έχουμε επίγνωση της ψυχικής μας κατάστασης, των συναισθημάτων και σκέψεών μας, οι οποίες προέρχονται από αυτήν, και κυρίως το πώς επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία.


Σήμερα ακούμε και συχνά διαβάζουμε σε διάφορα άρθρα, να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας πριν αυτά «αποθηκευτούν» μέσα μας και γίνουν τοξικά.

Σε μεγάλα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο σήμερα υπάρχουν ομάδες που μελετούν ότι κάθε αρνητική σκέψη ρίχνει το βιομαγνητικό-ηλεκτρικό φορτίο του κυττάρου κάτω από τα 50 μιλιβόλτ, με άριστο τα 85 με 100. Αν μείνει έτσι κάποιες μέρες γίνεται νόσος ενώ αν συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω συνεχόμενων αρνητικών αισθημάτων και αρνητικών σκέψεων και διάθεσης, μετατρέπεται σε χρόνιο νόσημα.

Το θετικό και πολύ ελπιδοφόρο είναι ότι ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει, και να κατανοεί ότι για να υπάρξει μια ανθρωπότητα δίχως ασθένειες χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση του εκάστοτε προβλήματος και όχι μονομερής θεραπεία.

Αρχίζουν σιγά- σιγά να βγαίνουν νέοι γιατροί που αντιμετωπίζουν πλέον τον ασθενή ολιστικά συνδυάζοντας την κλασσική ιατρική με της εναλλακτικές θεραπείες.

Η έκφραση των συναισθημάτων μας είναι απαραίτητη για την καλή μας υγεία, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική.

Συνεχίζεται… μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο μέρος
(stay tuned για το 2ο μέρος)

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.


Επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας 
Από 25€→10€ Προσφορά γνωριμίας

Κλείσε το δικό σου ραντεβού για να κάνεις το τεστ στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου