ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

DeVita


Η αρχή λειτουργίας των συσκευών DeVita βασίζεται στην δράση χαμηλών συχνοτήτων υγείας, φυσιολογικών για τον οργανισμό.
Η πνευματική και σωματική αρμονία, επομένως, επιτυγχάνεται χωρίς κάποια δραστική εξωτερική επέμβαση.
Οι φορητές συσκευές DeVita προορίζονται για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγείας και έχουν σαν στόχο την αναζωογόνηση των συστημάτων του οργανισμού.
Η τεχνολογία με αντικείμενο την επίδραση των συχνοτήτων στον ανθρώπινο οργανισμό άρχισε να αναπτύσσεται από τις αρχές του 20ου αιώνα.
Οι μελέτες σε αυτόν τον τομέα διεξάγονταν σε χρονική διάρκεια 80 ετών. Φυσικοί παγκοσμίου φήμης εργάζονταν για την τελειοποίηση αυτής της τεχνολογίας. Στις συσκευές DeVita τελευταίας γενεάς, έχουν υλοποιηθεί οι μεγαλύτερες εφευρέσεις της Φυσικής Επιστήμης που απευθύνονται στον τομέα της διατήρησης της υγείας και της καλής διάθεσης του ανθρώπου. Πρόκειται για πρωτοποριακά προϊόντα, των οποίων δεν υπάρχουν αντίστοιχα σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα θεμέλια των τεχνολογιών DeVita βρίσκονται τα επιστημονικά επιτεύγματα των σημαντικότερων πρωτοπόρων επιστημόνων από την Γερμανία, την Αμερική,την Ρωσία.
Σήμερα, η εταιρεία DETA ELIS HOLDING είναι η No1 παγκοσμίως εταιρεία στην εκπόνηση και παραγωγή συσκευών ευεξίας με βάση τον βιοσυντονισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου