ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

7 τρόποι προστασίας από τον Ρομάν Νόβικοβ

Ο Ρομάν Νόβικοβ είναι ο Πρόεδρος της εταιρίας Deta Elis Holding που το ΒΙΟσυντονίΖΩ - VIOsintoniZW συνεργάζεται εδώ και κάποια χρόνια.

Ο Ρομάν Νόβικοβ είναι ένας άνθρωπος φιλικός και γεμάτος από αγάπη και ζεστασιά που είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους γύρω του, με ένα χαμόγελο στα χείλη.
Οι πολεμικές τέχνες, στις οποίες έχει αφιερώσει περισσότερα από 20 χρόνια ζωής, του δίδαξαν το κύριο πράγμα - ποτέ να μην εγκαταλείπει. Η βάση ολόκληρης της ζωής του είναι η πνευματική ανάπτυξη.
«Μόνο όταν κατανοούμε τον εαυτό μαςμπορούμε να κατανοήσουμε τους ανθρώπους και να προσεγγίσουμε το θεϊκό», μας είπε και συνέχισε ότι : «η κατάσταση σε όλο τον κόσμο αλλάζει πολύ γρήγορα. Η πανδημία του κοροναϊού προκάλεσε όχι μόνο μια κοινωνική αλλά και οικονομική κρίση στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των διεθνών εμπειρογνωμόνων, η κατάσταση αυτή σύντομα θα δημιουργήσει ανεργία, θα προκαλέσει την καταστροφή των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η οποία θα επηρεάσει τη ζωή πολλών ανθρώπων».

Συνήθως η πρώτη αντίδραση, όταν ερχόμαστε σε επαφή με το άγνωστο, ή με κάτι που μας βγάζει από τη βολή μας και σπάει την κανονικότητα μας, είναι ο φόβος, το αίσθημα ότι δεν έχουμε πια τον έλεγχο και δεν ορίζουμε την κατάσταση.
Αυτό συμβαίνει και αυτή την περίοδο με τον κορωνοΐό.
Εσύ πώς αντιμετωπίζεις αυτή την κατάσταση;

«Έχει δημιουργεί μεγάλο χάος από τον κορωνοϊό. Όχι, εγώ δεν φοβάμαι.
Κάθε κρίση είναι πάντα ένα ερέθισμα και η επιλογή είναι δική σας: να πανικοβληθείτε ή να λύσετε ένα πρόβλημα».

Ποια είναι η δική σου επιλογή λοιπόν σε αυτή την κρίση;

««Η γνώση είναι ένας αποτελεσματικός προστάτης».
Σε κάθε κατάσταση κρίσης, είναι σημαντικό να διαμορφώσουμε τη σωστή στάση. Μια κρίση μπορεί να μας παραλύσει και να μας πανικοβάλει, αλλά αν την αντιμετωπίζετε συνειδητά, "ενεργοποιεί", αποκαλύπτει νέες ικανότητες και οδηγεί στην ανάπτυξη.
Μια κρίση είναι απλώς το έργο που πρέπει να επιλυθεί και συχνά μια κρίση είναι το σημείο εκκίνησης της επόμενης επιτάχυνσης και απογείωσης».

Θέλεις να μοιραστείς αυτή την γνώση με τους αναγνώστες του ΒΙΟσυντονίΖΩ - VIOsintoniZW;

«Έχω 7 τρόπους προστασίας που με βοηθάνε στο να μην υποκύψω σε αυτές τις αυξανόμενες διαθέσεις του άγχους και του κινδύνου.

1.O κανόνας νούμερο 1 είναι περισσότερη κίνηση!!!
Στη ζωή κάθε ατόμου θα πρέπει να υπάρχει μέτρια σωματική δραστηριότητα, και ειδικά τώρα, όταν το ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Η προπόνηση και η σωματική άσκηση ενεργοποιούν το κυκλοφορικό μας σύστημα,
ενισχύουν τον οργανισμό μας και
ανακουφίζουν από το άγχος.

2. Η ι
σορροπημένη διατροφή

Μια ισορροπημένη διατροφή, περισσότερες βιταμίνες, επικεντρωμένη σε τρόφιμα που είναι καλά για το σώμα.
Προσωπικά προτιμώ σαλάτες λαχανικών και δημητριακά, σιτάρι ή φαγόπυρο για πρωινό. Σας συμβουλεύω να συμπεριλάβετε όσπρια, σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, πράσινο φαγόπυρο στη διατροφή σας. Είναι γενικοί ενισχυτικός παράγοντες για τον οργανισμό και είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά.

3. Σ
υμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir Multy-Energy

Κάθε μέρα ξεκινάω τη μέρα μου με 15 ml από το συμπλήρωμα έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir Multy-Energy, που παράγεται από την εταιρεία μου στη Σουηδία.
Αυτό το συμπλήρωμα με ενεργοποιεί για όλη την ημέρα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

4. Νερό
Νερό – από αυτό αποτελείται ο ανθρώπινος οργανισμός.
Αξίζει να μιλήσουμε για τα οφέλη του;
Μπορώ μόνο να πω ότι αν έως τώρα δεν δίνατε προσοχή στην ποσότητα νερού που καταναλώνατε την ημέρα, τότε είναι καιρός να ξεκινήσετε. Χρησιμοποιώντας μια απλή φόρμουλα στο διαδίκτυο, μπορείτε να υπολογίσετε την ακριβή ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα σας ανά ημέρα και στη συνέχεια εξαρτάται από εσάς. Κάθε πρωί πίνω 2 φλιτζάνια ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι, το οποίο αμέσως ενεργοποιεί τον οργανισμό μου και με προετοιμάζει για έντονη δραστηριότητα.

5. Δ
ιαλογισμός

Ο διαλογισμός θα βοηθήσει να μην υποκύψετε στον γενικευμένο πανικό. Η σωστή νοοτροπία και οι σωστές σκέψεις θα ηρεμήσουν το νευρικό σας σύστημα, το οποίο θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα βοηθήσει να εξετάσει το ευρύτερο πρόβλημα, αποφεύγοντας το περιττό άγχος.

6.
Sadhu Board

Για να ενεργοποιήσω και να ενισχύσω την λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων μου, το πρωί στέκομαι στο "sadhu board", δηλαδή σε μια σανίδα με καρφιά.
Αυτή η πρακτική έχει μια επουλωτική και ενισχυτική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, λόγω του ότι έχουμε περίπου 70.000 νευρικές απολήξεις στα πόδια μας. Όταν στέκεστε στα καρφιά, ολόκληρο το νευρικό σύστημα, ο εγκέφαλος και άλλα όργανα φτάνουν σε υπερτονικότητα, υπάρχει μια ισχυρή εισροή ενέργειας και αυτό ενισχύει τους πόρους του οργανισμού.
7. Συσκευές DeVita
Εκείνοι που με ξέρουν καιρό, γνωρίζουν ότι χωρίς τις DeVita συσκευές προστασίας μου, δεν πηγαίνω πουθενά.
Και φυσικά, αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Η συσκευή DeVita AP λειτουργεί για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, βοηθώντας το να αντισταθεί στον ιό.
Το νέο ΣΕΤ προγραμμάτων της συσκευής «Κατά του Κορωνοϊού» είναι ήδη διαθέσιμο για λήψη σε όλες τις συσκευές της DeVita AP:
- Χωρίς Κορωνοϊό - νέο.
- Χωρίς πνευμονία
- Χωρίς βήχα
- Χωρίς πνευμονοβακτήρια

Αυτόματο πρόγραμμα «Ελεύθερη αναπνοή» ».

Κλείνοντας μας συμβούλεψε να τηρούμε τις παραπάνω 
συμβουλές γιατί:
«θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε όλες τις σημαντικές διαδικασίες του σώματος και να περάσετε εύκολα από αυτό το δύσκολο στάδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου