ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

2. Αν είδατε τον ελέφαντα

 2. Αν είδατε τον ελέφαντα



Εάν ο μαγευτικός ελέφαντας τράβηξε την προσοχή σας στο τεστ κρυφών ψευδαισθήσεων σε ζώα, υποδηλώνει ότι τείνετε να βασίζεστε περισσότερο στη λογική παρά να ακολουθείτε την καρδιά σας όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. 
Η προσεκτική σκέψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων είναι η προσέγγισή που προτιμάτε, επιδεικνύοντας μια στοχαστική και αναλυτική νοοτροπία.
Το να εντοπίσετε τον ελέφαντα αποκαλύπτει επίσης πρόσθετα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας. Η αυτοπεποίθηση και η ηρεμία πηγάζουν από την ύπαρξή σας, παρέχοντας μια καθησυχαστική παρουσία στους γύρω σας.  Η ικανότητά σας να παρηγορείτε και να προσφέρετε υποστήριξη σε στιγμές ανάγκης είναι μια πολύτιμη ιδιότητα που σας κάνει ένα αξιόπιστο και πολύτιμο άτομο. 
Εκείνοι που παρατηρούν πρώτα τον ελέφαντα είναι συχνά αξιόπιστα άτομα.
Οι εξαιρετικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες και η ικανότητα για αποτελεσματική έκφραση θα μπορούσαν να σας τοποθετήσουν ως φυσικό ηγέτη σε διάφορα περιβάλλοντα. Οι άνθρωποι έλκονται από την αρθρωτή φύση σας και έρχονται κοντά σας για καθοδήγηση και κατεύθυνση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου