ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Σίδηρο - Συστατικά του DeLixir Top Form


Παραγγείλετε το προϊόν
Περίπου το 65% του σωματικού σιδήρου περιέχεται στην αιμοσφαιρίνη,
περίπου το 10% στη μυοσφαιρίνη,
το 1-3% αποτελεί συστατικό διαφόρων ενζύμων και το υπόλοιπο ποσοστό είτε κυκλοφορεί στο αίμα είτε βρίσκεται αποθηκευμένο. 
Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για τον ανθρώπινο οργανισμό. Παίζει σημαντικό ρόλο στην μεταφορά του οξυγόνου από τους πνεύμονες στα κύτταρα, βοηθάει στον μεταβολισμό της ενέργειας στον οργανισμό και συμβάλλει στην παραγωγή της απαραίτητης ενέργειας για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων.

Από έλλειψη σιδήρου πάσχουν παγκοσμίως περίπου 600 εκατομμύρια άτομα. 
Επίσης, ο σίδηρος είναι βασικός για τη σωστή εγκεφαλική λειτουργία σε όλες τις ηλικίες, εφόσον εμπλέκεται τόσο στη λειτουργία και στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών όσο και της μυελίνης.
Ένας υγιής άνθρωπος με φυσιολογικές τιμές αιμοσφαιρίνης απορροφά συνήθως μόνο το 5 με 10% του σιδήρου που περιέχεται στις τροφές.
Ο σίδηρος περιέχεται κυρίως στα φυτικά προϊόντα (φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, όσπρια και ξηρούς καρπούς), στα γαλακτοκομικά, κόκκινο κρέας, το συκώτι και τα αυγά και απορροφάται σε ποσοστό μόλις 2 με 10%.
Την απορρόφηση του σιδήρου αυξάνει σημαντικά η βιταμίνη C και τα αμινοξέα. Για αυτό το λόγο, το σίδηρο που βρίσκετε στο DeLixir Top Form μπορεί να απορρόφηθει εύκολα και αποτελεσματικά.

Κουράζεστε πολύ εύκολα;
Έχετε χλωμή όψη;
Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έχετε αναιμία;
Λύση για Σας είναι το DeLixir Top Form. 

Μήπως έχετε έλλειψη σιδήρου; Κάντε το τεστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου