ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

Πρόγραμμα No. 6: «Μακροζωία-5G» DeVita Energy 8

 8 Νέα Προγράμματα που στοχεύουν στις 8 βασικές ανάγκες και αξίες του ανθρώπου.

Η συσκευή DeVita Energy 8, λειτουργεί με τη μέθοδο του εξωγενούς βιοσυντονισμού, συνδυάζοντας ποικίλες συχνότητες υγείας που δρούν στο ψυχοσωματικό επίπεδο του ανθρώπου, βρίσκονται προγραμματισμένα 8 βασικά προγράμματα.
Πρόγραμμα No. 6:
«Μακροζωία-5G»
Χρόνος λειτουργίας – 1:15:00

Ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα, το οποίο αποτελείται από ένα καινοτόμο συνδυασμό των περίφημων συχνοτήτων Solfeggio με συχνότητες αποκατάστασης του ανθρωπινού DNA (όπως για παράδειγμα τα 528 Hz). Με βάση αυτόν τον άκρως πρωτοποριακό συνδυασμό, το πρόγραμμα είναι σε θέση να επαναφέρει τη σωστή λειτουργία του DNA, να συμβάλλει στη διατήρηση του γενικού επιπέδου υγείας σε υψηλά πλαίσια και να λειτουργεί ως αντίδοτο όσον αφορά την προστασία του DNA από τις αρνητικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από οικιακές συσκευές, το δίκτυο Διαδικτύου 5G κ.λπ.
Ως αποτέλεσμα, η ποσότητα της ζωτικής ενέργειας, η διαύγεια του μυαλού και η διάθεση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής αυξάνονται, ενώ παράλληλα οι δημιουργικές ικανότητες ενεργοποιούνται.
Ο συνδυασμός των προγραμμάτων «Μακροζωία» και «Προστασία» επιτυγχάνει αφενός την προστασία από το επιβλαβές ηλεκτρομαγνητικό νέφος, αφετέρου την εξάλειψη οιονδήποτε αρνητικών συνεπειών στο επίπεδο του DNA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου