ΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σελίδες

10 τύποι σωματικού πόνου που δείχνουν συναισθηματικά προβλήματα

Το σώμα, το μυαλό και η ψυχή είναι τρία επίπεδα ανθρώπινης ύπαρξης που συνδέονται έντονα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάθε συναισθηματικό ή διανοητικό φορτίο εκδηλώνεται απευθείας στο σώμα.

Αυτό είναι ένα γεγονός που η γενική ιατρική δεν αρνείται και διερευνά επίσηςΩστόσο, υπάρχουν συχνά ιατρικές περιπτώσεις, ότι το φάρμακο δεν μπορεί να εξηγήσει επαρκώς ορισμένα συμπτώματα όπως ορισμένες φλεγμονές, ημικρανίες, πόνο στην πλάτη, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Τα ιατρικά ανεξήγητα φυσικά συμπτώματα είναι ασαφή. Ωστόσο, αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο είναι ευαίσθητο στο άγχος, περιβαλλοντικούς παράγοντες και φυσικά συναισθήματα όπως έντονη θλίψη και απογοήτευση.

Φυσικά, μια επίσκεψη σε γιατρό είναι πάντα απαραίτητη, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια από την αρχή. Αλλά αν αρκετοί γιατροί σας διαβεβαιώσουν ότι τα συμπτώματά σας δεν μπορούν να εξηγηθούν, προτιμάτε να σκεφτείτε ολόκληρη τη ζωή σας και πώς μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο η συναισθηματική σας κατάσταση.

Τι αποκαλύπτει ο πόνος… ..

Αν και ολόκληρο το σώμα μας είναι ενσύρματο με το μυαλό και την ψυχή μας, διάφορα συναισθηματικά προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν διαφορετικές αντιδράσεις στον πόνο. 

Εδώ είναι μερικά από αυτά:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου